dEuSt! Events

De kers op uw taart.

Van klassieke Franse houten klapstoelen tot een vintage zitbank voor het koppel. En van dinertafels, statafels en vintage houten bar delen tot onze volledige stretch tent met houten vloer. Het is bij dEuSt! Events allemaal te huur om uw feest van extra aankleding te voorzien!

Stretch tent en Sailcloth tent
Stretch tent en Sailcloth tent

Soms is de locatie waarnaar u op zoek bent dichterbij dan u denkt!

Stelt u zich eens voor: In eigen tuin, weiland of aan het water. Een uitgebreid diner aan lange tafels met alle gasten en tot in de late uurtjes dansen op de houten dansvloer.

Wij beschikken over een luxe stretch tent en sailcloth tent – met een oppervlakte van 150m2 – waarbij uw feest meteen een extra dimensie krijgt. De moderne overkapping is in verschillende opstellingen mogelijk en geeft zowel het vrije buitengevoel als een exclusieve uitstraling!

Deze tenten zijn afzonderlijk te huren op eender welke locatie in België & Nederland of in combinatie met onze all-in concepten.

dEuSt! Events Stretch Tent voor uw bruiloft, trouwfeest, tuinfeest, communiefeest en meer
Traditionele houten franse stoeltjes voor uw bruiloft. dEuSt!
Aankleding & meubilair
Aankleding & meubilair

Laat nu net de stoel het meest belangrijke decoratiestuk zijn van uw setting. Dus zorg meteen dat die eerste indruk in orde is. Natuurlijk kunnen we u daarbij helpen!

We hebben het grote voordeel dat we alle materialen in eigen beheer hebben en dus snel kunnen schakelen. Daarbij varieert ons aanbod van aankleding en accessoires tot traditionele stoelen, luxe dinertafels, statafels en bar delen.

Wenst u de aankleding van de feestzaal of uw receptie,  of enkel de ceremonie? Bij dEuSt! Events is het allemaal mogelijk en ook hier als losse dienst, of in combinatie met één van onze all-in concepten.

Neem contact met ons op en ontdek vrijblijvend de mogelijkheden.