dEuSt! Events

Maak van je huwelijksdag een unieke belevenis!

Genieten is op jullie mooiste dag het juiste woord en dEuSt! Events kan dat moment nog net dat tikkeltje specialer maken!
Van bubbels aan de kerk of aan het stadhuis, de begeleiding en voltrekking van jullie huwelijksceremonie tot aan de organisatie en uitvoer van jullie eigen avondfeest. We doen het allemaal even graag en maken er steeds iets unieks van!
Bubbels aan de kerk
Ceremonie
Receptie
Avondfeest
Bubbels aan de kerk

Jullie trouwfeest begint direct al goed aan de kerk of het stadhuis!

Terwijl jullie in de kerk of in het stadhuis elkaar eeuwige trouw beloven stellen wij onze mobiele retro bar op aan de uitgang om jullie gasten na de plechtige ceremonie te verrassen met een heerlijk glaasje bubbels of een verse appelsap van de lokale boer.

Ceremonie

Een op en top eigen ceremonie? Wij verzorgen het van A tot Z.

Een op en top persoonlijke huwelijksvoltrekking? In alle stijlen zijn we thuis! Bijvoorbeeld een vintage ceremonie met oud Franse, houten klapstoelen, bijpassende bloemen & een vintage zitbank voor het koppel. Regenweer of brandende zon? Wij voorzien onze strakke stretchtent van 150m²!

Receptie

Vergeet de 'standaard' receptie en wees origineel!

Borrelen op locatie. Een lekker wijntje aangeboden vanuit de vintage caravan uit 1977 of liever een Gin-Tonic vanachter onze houten bar? Het drankenpakket wordt in samenspraak met jullie samengesteld. Wij adviseren graag maar u beslist wat u wenst te schenken aan uw gasten.

Avondfeest

Ontspan, beleef en geniet!

Gedurende de ganse avond zorgen wij ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijk glas wijn, een zomerse cocktail of een passend biertje. Traditionele hapjes, hip finger food of uitgebreid tafelen…. het kan allemaal. Een leuke band of een goede DJ? We ontnemen je alle zorgen zodat jullie maar één dingen hoeven te doen: Genieten!